Afscheid Maarten en Leon

vrijdag 8 juli 2022

Afscheidswoord Maarten Hendriks en Leon den Brok

 

Maarten Hendriks is 5 seizoenen trainer/ coach bij de selectie van Herpinia; waarvan de eerste 2 jaren trainer/coach bij Herpinia 2.

In het eerste seizoen, 2017-2018, eindigde jij met Herpinia 2 bovenin de middenmoot en behaalde jij een periodetitel; in de nacompetitie werd je helaas uitgeschakeld door Nulandia 3.

Het 2e seizoen, 2018-2019, eindigde jij met Herpinia 2 opnieuw in de middenmoot, maar zonder periodetitel.

Voor het seizoen 2019-2020 werd jij aangesteld als hoofdtrainer/ coach van de selectie van Herpinia met als assistenten bij Herpinia 1, Niels en Leon. In dat eerste seizoen met Herpinia 1 werd Herpinia ingedeeld in de 4e klasse met ook vele wedstrijden over de Maas, richting Tiel: o.a. Geldermalsen, Buren, Maurik en Kerk-Avezaath.  De corona sloeg toe in maart 2020 en de competitie werd niet meer afgemaakt; Herpinia speelde op dat moment op de 3e/ 4e plek.

Het 2e seizoen met Herpinia 1, seizoen 2020-2021, werd Herpinia weer ingedeeld in de vertrouwde 4e klasse in deze regio.  Na 3 wedstrijden met 5 punten, gelijkspel tegen Gassel en Achilles en een uitoverwinning met 3-1 tegen Vorstenbosssche Boys werd de competitie door corona opnieuw stilgelegd en niet meer uitgespeeld.

Het huidige seizoen, 2021-2022, heeft Herpinia 1, voor de wedstrijd tegen SCMH, 27 punten uit 24 wedstrijden.

In december 2021 was al duidelijk dat dit seizoen voor jou het laatste seizoen zou zijn. Jij gaat jouw trainerscarrière voortzetten bij Maaskantse Boys.

Maarten, jij sluit een mooie periode af bij Herpinia; een periode waarin jonge spelers zoals o.a. Jesse, Rubin, Tom, Wesley, Nik, Pim en Mike, een basisplek gingen veroveren in Herpinia 1.

Maarten, dank voor jouw inzet en bijdrage voor de selectie van Herpinia gedurende 5 seizoenen en veel succes toegewenst in jouw verdere trainerscarrière.

Aansluitend nemen wij vandaag ook afscheid van Leon den Brok, die 6 seizoenen leider geweest is bij Herpinia 1. Je wilde eigenlijk al 1 jaar eerder stoppen als leider van Herpinia 1. Gelukkig was er binnen Herpinia iemand, die jou nog voor 1 jaar kon over halen. Jij was leider bij Niek Nelissen, Frank Kusters en Maarten Hendriks. Leon, jij was leider, assistent coach, verzorger en vlagger; je was van alle markten thuis en altijd bereid om te helpen. Leon, je bent een echte Herpiniaan; je gaat nu stoppen als leider bij Herpinia 1, maar zeker niet stoppen als vrijwilliger bij Herpinia; als scheidsrechter of als vrijwilliger achter de tap, blijven wij jou heel graag zien. Leon, dank voor jouw inzet en bijdrage als leider van Herpinia 1, gedurende 6 seizoenen.


Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn