Supportersclub 40 jaar

zondag 9 oktober 2022

speech voorzitter Arnold Siebers bij huldiging bestuur supportersclub


Supportersclub Herpinia bestaat 40 jaar; een prachtige mijlpaal:

Op vooral initiatief van Bennie Kuijpers werd op 31 augustus 1982 de Supportersclub Herpinia opgericht. Voorzitter werd Bennie; Sientje Siebers secretaris; Toon Kersten penningmeester en Kees van Geffen en Doortje Siebers bestuurslid. Bij de oprichting kende de supportersclub 40 leden; bij het 75-jarig bestaan van Herpinia in 2003 telde de supportersclub ruim 220 leden. Nu per heden is Bennie nog steeds voorzitter. Dit is zeker een applausje waard. Antoinette van de Linden is penningmeester; Astrid van Gaal secretaris en Cindy Kuijpers en Rob van Rooij zijn beiden bestuurslid. De supportersclub telt nu circa 110 leden.

Wat deed en doet de Supportersclub Herpinia voornamelijk:

Financiële ondersteuning Herpinia:
Bijdrage Tentenkamp
Bijdrage Penaltybokaal
Kleding sponsor junioren
Reclamebord
Kado aanbiedingen

Activiteiten
Herpinia poel
Pupil van de Week
Opendag Herpinia
Onderlinge Periode kampioenschappen
Kwisavond Eerste Vrijdag november.)
Oliebollentoernooi
Nieuwjaarsreceptie
Lentefestijn
Seizoenkaarten
Huldigen kampioenen

Activiteiten voor de jeugd worden vaak samen georganiseerd in samenwerking met het jeugdbestuur. 

De supportersclub Herpinia heeft 40 jaar lang een geweldige bijdrage geleverd aan het bruisend leven van de voetbalclub Herpinia. Het bestuur van Herpinia spreekt dank uit aan het bestuur van de supportersclub Herpinia voor het leveren van deze bijdrage en voor het prachtige cadeau, wat wij vanavond hebben mogen ontvangen. Graag een applaus voor het bestuur van de supportersclub Herpinia. Een bloemetje hoort daar uiteraard bij.

Tot slot wens ik de supportersclub veel succes toe in de nabije toekomst en het zou prachtig zijn als we over 10 jaar het 50-jarig bestaan zouden mogen vieren.

De supportersclub ziet jullie allen graag terug op Vrijdag 4 november 2022 in het clubhuis van Herpinia voor de jaarlijkse Quizavond; noteer deze datum in jullie agenda!

Iedereen veel plezier vanavond en maak er een Herpiniaanse avond van!

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn