Herpinia organiseert Oranjefestival

maandag 3 oktober 2022

Herpinia organiseert uniek Oranjefestival!

Ieder seizoen vinden gelukkig al veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij genieten daar van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Onder andere voor hen organiseren we een Oranjefestival, maar ook niet-leden van Herpinia mogen zich inschrijven! Voor geïnteresseerde jongens en meiden is dit de kans om de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is. Herpinia organiseert het Oranjefestival op zaterdag 22 oktober van 11:00 uur tot 13:30 uur een op Sportpark De Wilgendaal.

 

Herpinia werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. De KNVB heeft een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Aanmelden

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk, via
 https://www.knvb.nl/oranjefestival/herpinia/2226.

Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanuit Herpinia volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival.

Meer informatie of vragen ?

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met Herpinia contact opnemen. Dit kan via info@herpinia.nl of via www.herpinia.nl.


Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn