Nieuws

quiz supportersclub

zondag 13 november 2022

Team Tom, Ivo en Niels wint quizavond Herpinia

Op vrijdag 4 november was het eindelijk weer zover. De jaarlijkse quizavond van Supportersclub Herpinia vond plaats in de kantine.

Zeventien teams streden tijdens de quizavond om de eer.

De 35ste editie kende een zeer spannend verloop en pas in de allerlaatste ronde viel de beslissing rond de zege. Het team van Tom, Ivo en Niels bleek de meeste punten te hebben gescoord op het einde van de avond.

Rond 20.15 uur werden de teams aan het werk gezet met nieuwsvragen over het afgelopen jaar. Er werd keurig gescoord door de 17 deelnemende teams, een uitzondering daar gelaten. In de tweede ronde werden de deelnemers getest over hun kennis van Brabant.


Mystery Guest
Een van de mooiste rondes is die van de mystery guest, hiervoor hadden we Björn van de Heuvel uitgenodigd. Hij werd door vele teams geraden. De vragen over Björn leverden hoge scores op, al wisten niet alle teams dat hij al vanaf 2019 de prins van “Ut Bônneland” is. Een daverend applaus en bloemen waren er voor deze mystery guest, die in de pauze ook de traditionele loterij verzorgde. De levensmiddelenpakketjes gingen naar Jelco Danen, Rick van Griensven en Luc van Zuijlen.

Na de pauze gingen we verder met de sportronde waarin het spellen van achternamen van voetballers toch wel lastig bleek te zijn. Wordt er in Herpen goed naar de reclame gekeken want in die ronde werd goed gescoord.

Tijdens de ronde met muziek moest er gerekend worden met de cijfers in de titel, wat de meeste goed afging. En als afsluiter hadden we de ronde met knappe koppen erin verwerkt, deze ronde werd ondanks dat het wat later was keurig gemaakt door de aanwezigen.

Winnaars Kwis 2022.

Zo kwam er rond 23.45u een eind aan de 35ste quizavond van de Supportersclub Herpinia met een top drie die maar 4 punten verschil hadden. Cindy Kuijpers bedankte iedereen namens de Supportersclub voor zijn/haar aanwezigheid en tot volgend jaar op de eerste vrijdag van november!

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn